FAİZ YALAN! "30 HAZİRAN" İŞTE O AN! KRİZDE İKİNCİ PERDE! | MURAT MURATOĞLU

Bitlo, kullanıcılarına hızlı, kolay ve güvenilir kripto alım satım hizmeti sunan yasal bir kripto para platformu. https://www.bitlo.com/portfoy?s=j1v3pp
7/24 canlı destek, ödüllü müşteri deneyimi, gelişmiş teknolojik ürünleri, hızlı ve seçkin listeleme ayrıcalığıyla 280’den fazla kripto markette güvenle işlem yapabiliyorsunuz.
Ayrıca dünyanın önde gelen şirketleri artık bilançolarına dijital varlıklar eklemeye başladılar.
Bitlo’da kurumsal hesap açarak şirket bilançonuza kripto varlıkları da ekleyebilirsiniz.
Kurumsal hesap nasıl açılır? Yasal süreçler nasıl yürütülür? gibi birçok konuda bilgi sahibi olmak için açıklamadaki linkten kurumsal hesap başvurusu yapabilirsiniz.
Kurumsal hesap için: https://www.bitlo.com/info/kurumsal-hesap

“Enflasyonu düşüreceğiz” sloganıyla yola çıkan ekip, milletin sabrını ve dayanma gücünü zorlayan bir süreci yürüttü. Deyim yerindeyse, anasından emdiği sütü burnundan getirdi! Sürekli tekrarladıkları tek şey; “Program çalışıyor!” oldu.
Oysa bir “program”, hedefi net, başlangıcı belli, bitişi belirli ve adımları açıkça yazılmış bir yol haritasıdır. Ne yapılacağı, nasıl ve ne zaman sonuç alınacağı önceden bilinir.
Ancak Şimşek ve Merkez Bankası ekibinin iki yıldır uyguladığı politika bu tanımın yanından bile geçmiyor.
Evet, bir başlangıç vardı ama sonrası hep bulanık… Ne zaman bitecek? Hangi sonuçlara, hangi koşullarda ulaşılacak? Ekonominin durumu o sırada nasıl olacak? Meçhul!
Merkez Bankası “faizi sabit tutma” kararı aldı. Onları bu karar nedeniyle suçlamak da kolay değil; çünkü ülkede ekonomik kararlar artık politik belirsizliklerle şekilleniyor.
19 Mart operasyonunun zararı yalnızca Merkez Bankası rezerv kaybıyla açıklanamaz! Tüm bu yaşananlar olmasaydı bugün faizler “12 puan” daha düşük olacaktı. İmamoğlu üzerinden yürütülen siyasi hesaplaşmanın ekonomiye maliyeti inanılmaz boyutlara ulaştı.
Peki bitti mi? Şöyle anlatmaya çalışayım, acilen sonuçlandırılmazsa yönetilecek sağlam bir ekonomi kalmayacak ülkede…

Nefes Gazetesi ekonomi köşe yazarı Murat Muratoğlu’nun yorumları ile bütün soruların cevapları… Ekonomi videoları ile gündem, son gelişmeler ve daha fazlası…
Videoları “ Beğen”meyi, “Paylaş”mayı ve hakkında "Yorum" yapmayı ihmal etmeyin.
"ABONE" olmayı ve bildirimlerin gelmesi için "ZİLİ" (🔔) açmayı unutmayın…
ABONE OLMAK İÇİN
https://www.youtube.com/c/muratmuratoğlu

Murat Muratoğlu Sosyal Medya Hesapları:
https://www.instagram.com/muratmuratoglux/
https://x.com/MuratMuratoglux
https://www.facebook.com/sozcumurat/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir