📌CHP’de dengeler yeniden mi değişiyor? Mansur Yavaş’ın Özgür Özel’in son dönemdeki tutumuna karşı yaptığı çıkışın ardından dikkat çeken bir kulis bilgisi gündeme geldi. Yavaş’ın bundan sonra Özgür Özel’le arasına mesafe koyabileceği, Ekrem İmamoğlu’nun yalnızlaşabileceği ve CHP’de cumhurbaşkanlığı adaylığı hesabının yeniden şekillenebileceği konuşuluyor.
Özgür Özel’in aldığı kararlar CHP içerisinde nasıl bir kırılmaya yol açabilir? Mansur Yavaş yeni bir siyasi pozisyon mu alıyor? Ekrem İmamoğlu denklemde nerede kalacak? Ferit Atay ve konukları, CHP’de yaşanan gelişmeleri, “kök yasa” tartışmasını ve önümüzdeki seçimlere uzanabilecek olası siyasi senaryoları değerlendiriyor.
📧İletişim ve iş birliği için: info@zankamedya.com
👉🏻 Ayrıcalıklardan yararlanmak için ailemize ‘KATIL’ın:
👉🏻 https://www.youtube.com/channel/UCE3qm63AUbigSDVqEEePW4A/join
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔔 Kanalı takip etmeyi unutmayın ve yeni videolardan haberdar olun!🔹https://www.youtube.com/channel/UCE3qm63AUbigSDVqEEePW4A
✖️Twitter: https://twitter.com/zankamedya
📷 Instagram: https://www.instagram.com/zankamedya
📱 Web: https://www.zanka.com.tr/
📱Facebook : https://www.facebook.com/zankamedya
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ÖzgürÖzel #Ekremİmamoğlu #MansurYavaş #CHP #CumhurbaşkanıAdayı #İmamoğlu #ÖzgürÖzelAdayMı #CHPAdayı #Siyaset #zankatv

